Conny Bloom

25 september 2020, kl 20.00

Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. Trots att han varit aktiv i flera decennium stannar Conny Bloom aldrig upp, och i mars 2020 släpptes Game! Set! Bloom, uppföljaren till den hyllade svenska debuten Fullt upp från 2016.

”Jag tror mer på bergochdalbana än långfärdsskidor.” Conny Bloom säger det med ett skratt. Fast menar ändå allvar, eftersom han syftar på den musikaliska variation som kännetecknar hans båda svenskspråkiga soloalbum. ”Inte minst i dag tycker jag det är viktigt att man vågar ta ut svängarna. Om man inte är AC/DC tror jag inte folk vill ha en platta som låter likadan rakt igenom.”

I slutet av 80-talet slog han igenom med bandet Electric Boys, som med sin funkiga hårdrocks-pshychedelia landade gruppen en plats på amerikanska Billboard-listan och succé världen över. Bloom var även gitarrist i stilbildande kultbandet Hanoi Rocks, som nämnts som inspiration för storheter som Mötley Crüe, Guns N’ Roses och The Hellacopters.

Just den här står Conny med band på gamla teatern i Söderhamn och spelar, med tekniken och Hälsingland Live’s hjälp rakt in i ditt vardagsrum!

Jag tror mer på bergochdalbana än långfärdsskidor.

Conny Bloom

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Konsert med Conny Bloom

25 september 2020, kl 20.00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten